Cliënten Mekanders vullen rugzakken voor Dienstenthuis

Bewoners en begeleid werkers van Mekanders vullen rugzakken voor Dienstenthuis

Zinvolle dagbesteding geeft iedereen een goed gevoel. Werken doen we graag binnen Mekanders!
Zo dragen wij ons steentje bij in de samenleving.

Begeleid werkers Dirk en Fenja zijn bezige bijen. In normale omstandigheden geeft Dirk het beste van zichzelf in de cafetaria van WZC De Wending. Fenja zorgt voor extra ondersteuning in de kleuterschool en de kinderopvang. Door corona konden ze een tijdje niet meer terecht op deze werkplaatsen.
Fenja hoopt zo snel mogelijk terug te kunnen starten want stilzitten staat niet in haar woordenboek. De cafetaria in het WZC is beperkt terug open. Dirk is hier ondertussen deeltijds terug aan de slag.

Het vullen van rugzakken voor alle huishoudhulpen van Dienstenthuis uit Turnhout kwam als een geschenk uit de hemel voor Dirk en Fenja. Leuk alternatief werk dat zij heel graag uitvoerden in het kantoor van Dienstenthuis in Turnhout.

In het kantoor van Weelde mochten de bewoners van De Boomgaard de rugzakken vullen. Ze gingen er in groep naartoe. Voor de bewoners een welkome afwisseling van werkomgeving. In HoogMark werden de rugzakken voor de huishoudhulpen van regio Hoogstraten gevuld in het woonhuis zelf. Meteen een fijne weekendactiviteit voor onze bewoners.

In totaal vulden onze cliënten meer dan 1000 rugzakken! Een resultaat om trots op te zijn!

Een mooie samenwerking tussen Mekanders en Dienstenthuis.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!