De Boomgaard gaat op wereldreis!

‘Als De Boomgaard niet op reis kan gaan in andere landen, halen wij de landen naar De Boomgaard.’

Door het corona-virus kunnen we dit jaar niet op vakantie gaan en geen uitstappen maken. Heel erg jammer maar niet getreurd. Dan creëren we hier in Ravels toch zelf een echt vakantiegevoel!

Vanaf begin juli zijn we elke week op vakantie gegaan in een ander land ver of dichtbij. Elke maandag hingen we de vlag uit van het land waar we die week op reis gingen. We maakten voor elke land een uniek kunstwerk op een canvasdoek. We keken een film en deden verschillende activiteiten gerelateerd aan het land waar we die week vertoefden. Natuurlijk genoten we ook elke week van de plaatselijke culinaire hoogstandjes.

In Groot-Brittannië maakten we een telefooncel en aten we Fish en Chips
In Frankrijk genoten we dan weer van een lekkere kaasschotel.
In Nederland maakten we kennis met oer-Hollandse spelen zoals koekhappen en spijkerpoepen,…
Aangekomen in Italië  maakten we de ‘Toren van Pisa’ als kunstwerk.
In Amerika passeerden we zelfs langs de 'Route 66'!
In Hawaï lieten we ons verwennen met voetbadjes, gezichtsmaskers en lekkere cocktails. Wat was dat genieten! Een lekkere pizza Hawaï kon natuurlijk niet ontbreken.
In onze laatste week zijn we afgereisd naar China, waar we elke dag een typisch Chinees gerecht hebben gegeten. Mmm… lekkel…lekkel !
Zoals ieder jaar hebben we onze zomervakantie afgesloten met Buitenbeenpop. Dit jaar niet in Leopoldsburg, maar wel op ons ‘Festivalterrein De Boomgaard’.

De tijd is voorbijgevlogen en onze vakantie is jammer genoeg alweer afgelopen. Maar we kijken met heel veel plezier en mooie herinneringen terug op een wereldreis van 7 weken in 7 verschillende landen. Wie doet ons dat na?

Hiernaast delen we graag ons foto-album met jullie. Geniet even mee!

 

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!