Komdis band en publiek zingen de pannen van het dak!

Komdis en het Heicomité organiseerden in het kader van de Warmste Week een “Komdis Zingen”-avond met als thema “Love, Peace and Happiness”. Met een “sticker”-systeem konden de aanwezigen stemmen op hun favoriete liedjes. Extra stickers kopen betekende extra stemmen voor je favoriete nummer. De voor de gelegenheid uitgebreide, achtkoppige Komdis-band speelde de pannen van het dak. De tekst van de liedjes werd door Diane geprojecteerd op een bord. Niemand had een excuus om niet mee te zingen!

De woorden “Love, peace and happiness” werden zeker ter harte genomen. Het publiek zat direct in de juiste sfeer. De kelen gingen open en de handjes in de lucht. Iedereen deed mee. Hartverwarmend om te zien. Ook onze aanwezige gasten van De Hei amuseerden zich te pletter.

Sommige aanwezigen waagden zich zelfs aan een “gast”-optreden op het podium. Zij kochten hun favoriete song af en zongen de ziel uit hun lijf.

De opbrengst van deze prachtige avond gaat integraal naar ons woonhuis De Hei. Hartelijk dank aan de organisatoren van Komdis, de geweldige band, de fotograaf, alle helpers en het enthousiaste publiek!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!