Drie jubilarissen in De Rusthuif!

Geert is al 10 jaar een trouwe bezoeker van De Rusthuif. Afwassen kan hij als de beste. Als hulpkok staat hij ook zijn mannetje in de keuken. Hij is de meest trouwe fan van Samson en Gert. En met Geert in de goal, vliegen er maar weinig ballen tegen het net!

Sandy komt al 20 jaar naar de dagbesteding in De Rusthuif. Ze is trots op haar scooter die haar overal naartoe brengt. Sandy is heel sociaal en slaat graag een babbeltje met iedereen. Zij is heel creatief en steekt graag opdrachtjes en een quiz in mekaar. Zelf opdrachtjes uitvoeren is de max!

Dit zorgde voor een leuke interactie omdat in dezelfde bubbel ook begeleidster Els gevierd werd voor haar 10-jarig jubileum in De Rusthuif. Els en Sandy maakten leuke opdrachtjes voor elkaar.
Els begon als stagiaire in De Rusthuif, ging even andere oorden opzoeken, om dan 10 jaar geleden opnieuw in De Rusthuif de cliënten te begeleiden.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!