Cliënten van Dienst Vrije Tijd krijgen post en "huiswerk"

Ook in deze moeilijke Corona-tijd proberen de medewerkers van onze Dienst Vrije Tijd een steun  te zijn voor hun cliënten, weliswaar vanop afstand.

Tijdens de eerste week van de sluiting van De Frisse hebben ze naar elke cliënt een kaartje gestuurd, om hen een hart onder de riem te steken en hen te laten weten dat ze aan hen denken. De cliënten hebben daar heel enthousiast op gereageerd.

Er werd ook een hele bundel samengesteld met allerhande dingen die de mensen thuis kunnen doen en die de verbondenheid met De Frisse levendig houden.

  • Vrijwilliger Dirk heeft bijvoorbeeld zijn geheime receptje van zijn heerlijke wortel-pastinaaksoep prijsgegeven. De cliënten kregen de opdracht deze soep thuis ook eens klaar te maken.
  • Omdat de activiteiten nu niet kunnen doorgaan, werd er een activiteit bedacht die de cliënten thuis kunnen doen, nl zelf een paashaas maken.

Kortom, het is een leuke bundel geworden waarop al veel fijne reacties zijn gekomen van de gasten. Dit initiatief wordt door velen als erg steunend ervaren.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!