Dienst Vrije Tijd zoekt vrijwilligers!

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger om de groepsactiviteiten 's avonds en in het weekend te ondersteunen. Meestal gaat het om een activiteit van 4 uur.

Ben je geduldig en heb je een luisterend oor? Ben je enthousiast en heb je zin om samen met onze gasten fijne activiteiten te beleven? Wie weet word jij onze nieuwe vrijetijds-vrijwilliger!

Concreet zijn we op korte termijn op zoek naar een vrijwilliger die volgende activiteiten kan ondersteunen:

Zondag 8 december 2019 Bomen Planten voor het Stadsbos van 13u tot 18u

We gaan samen helpen bij de aanplant van een nieuw stadsbos in Turnhout. Wat verwachten we van jou? Help mee om er een fijne namiddag van te maken. Biedt een luisterend oor en ondersteun onze mensen waar nodig. Zet mee in op een gezellig samenzijn. Een helpende hand bij de voorbereiding van de croque monsieurs die we achteraf ook samen gaan opsmullen. 

Maandag 23 december 2019 van 13u tot 16u

Kom tijdens het kerstverlof mee helpen bij onze gezellige spelletjesnamiddag. Wat verwachten we van jou? Help mee om er een warme namiddag van te maken. Ondersteun onze mensen waar nodig. Zet in op een fijne babbel en een luisterend oor. Speel gezellig een spelletje mee. Help bij de voorbereiding en de opruim, achteraf. Maak op deze manier kennis met onze vrijetijdswerking. Wie weet wordt jij wel onze nieuwe vrijetijdsvrijwilliger?

 

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!