Marij en Marc al 3 jaar gelukkig samen!

Een verhaal over liefde.
Hoe in kwetsbaarheid ook veel kracht schuilt. 

Marij en Marc worden begeleid door ons mobiel team. Marij brengt een moedige getuigenis over hun gewroet en het ontstaan van hun relatie:

“Voor we elkaar leerden kennen was ik heel erg depressief. In mijn vorige relatie werd me geleerd dat ik ‘stout en lastig’ was. Ik werd letterlijk als een stuk vuilnis op straat gezet. Ik was hier zo van onder de voet dat ik een maand niet in staat was om te werken. Ik voelde me ook helemaal niet mooi meer.

Mijn mobiele begeleidster Kim nodigde me uit om eens contact op te nemen met Marc. Ze dacht dat Marc wel wat steun kon gebruiken en dat ik vanuit mijn eigen ervaring misschien wel iets voor hem kon betekenen.

Dat bleek een goed voorstel. Ik was écht ontroerd door Marc zijn verhaal. Hij was er net als ik onderdoor gegaan. Ook hij voelde zich niets meer waard. Zijn thuis was voor hem een donkere plek geworden. Hij voelde zich angstig en triest en had het gevoel dat ook hij helemaal gekraakt was.

Door die bijna toevallige tip van mijn begeleidster zijn wij elkaar dus tegen gekomen. We vonden bij elkaar de steun om door deze zware periode heen te geraken, om terug in onze eigen kracht te komen. Zo ontstond er weer ruimte voor iets nieuws. Ruimte om onszelf weer lief te hebben. Maar ook om elkaar lief te hebben.

Ondertussen zijn we al 3 jaar samen. Dat willen we via deze weg met de wereld delen! Uit moeilijke periodes kan ook weer iets moois groeien én onderschat je eigen én elkaars veerkracht niet.”

 

Dankjewel aan Marij en Marc om hun mooie verhaal met ons te delen! Wij wensen hen een mooie toekomst samen!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!