Dagbesteding ’t Huizeken

Praktische info

Voor wie? 

Voor mensen die niet aan de slag kunnen in het gewone arbeidscircuit of in een beschutte werkplaats

 

Contact

Dagbesteding ’t Huizeken
Vredestraat 6
2300 Turnhout
Tel: 014/43 50 08
Tel: 0496/54 32 80

Coördinator
Wouter Maegh
wouter.maegh@mekanders.be

Kwaliteitsvolle dagbesteding 

’t Huizeken is een dagbestedingsproject voor de regio Turnhout. Mensen die niet langer aan de slag kunnen blijven in het gewone arbeidscircuit of in een beschutte werkplaats kunnen bij ons terecht. Wekelijks bereiken we ongeveer 40 personen. Sommigen komen elke dag, de meesten één of meerdere dagdelen. 

Onze focus in ’t Huizeken: samenwerken en krachtig inzetten op persoonlijke talenten. Onze deelnemers krijgen zo veel mogelijk taken op hun maat en volgens hun mogelijkheden. De ene is goed in het voorbereiden van onze draagtassen, de andere in het naaien van de tassen, weer iemand anders blinkt uit in het branden van namen op fotokaders of het maken van vogelnestjes. De producten die we hier maken, brengen we aan de man in ons winkeltje. We leggen de lat hoog wat onze producten betreft. Want bij ons komt kwaliteit voor kwantiteit! Een plaats waar we ook tijd nemen voor ontspanning, of voor een goed gesprek wanneer het even wat minder goed gaat. 

We zien onze cliënten niet als ‘mensen met een beperking’, maar als ‘mensen met mogelijkheden en talenten’. Wij gaan ervan uit dat iedereen ze bezit, alleen soms wat verscholen. Het is aan ons om deze mogelijkheden en talenten te zien en ze te cultiveren.  

 Kom ook eens kijken! 

Recent nieuws

thumbnail Bobbejaanland
Bobbejaanland

Om onze gasten te bedanken voor hun harde werk doorheen het jaar doen wij ieder jaar enkele activiteiten. Dit jaar gingen wij naar Bobbejaanland, een super leuke dag waar we allen van genoten hebben.

lees verder
thumbnail Nog meer fietsplezier
Nog meer fietsplezier

lees verder

Op zoek naar zorg? 

Contacteer ons!
Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!