Dagbesteding ’t Huizeken

Praktische info

Voor wie? 

Voor mensen die niet aan de slag kunnen in het gewone arbeidscircuit of in een beschutte werkplaats

 

Contact

Dagbesteding ’t Huizeken
Vredestraat 6
2300 Turnhout
Tel: 014/43 50 08
Tel: 0496/54 32 80

Coördinator
Wouter Maegh

Kwaliteitsvolle dagbesteding 

’t Huizeken is een dagbestedingsproject voor de regio Turnhout. Mensen die niet langer aan de slag kunnen blijven in het gewone arbeidscircuit of in een beschutte werkplaats kunnen bij ons terecht. Wekelijks bereiken we ongeveer 40 personen. Sommigen komen elke dag, de meesten één of meerdere dagdelen. 

Onze focus in ’t Huizeken: samenwerken en krachtig inzetten op persoonlijke talenten. Onze deelnemers krijgen zo veel mogelijk taken op hun maat en volgens hun mogelijkheden. De ene is goed in het voorbereiden van onze draagtassen, de andere in het naaien van de tassen, weer iemand anders blinkt uit in het branden van namen op fotokaders of het maken van vogelnestjes. De producten die we hier maken, brengen we aan de man in ons winkeltje. We leggen de lat hoog wat onze producten betreft. Want bij ons komt kwaliteit voor kwantiteit! Een plaats waar we ook tijd nemen voor ontspanning, of voor een goed gesprek wanneer het even wat minder goed gaat. 

We zien onze cliënten niet als ‘mensen met een beperking’, maar als ‘mensen met mogelijkheden en talenten’. Wij gaan ervan uit dat iedereen ze bezit, alleen soms wat verscholen. Het is aan ons om deze mogelijkheden en talenten te zien en ze te cultiveren.  

 Kom ook eens kijken! 

Recent nieuws

thumbnail Geen opendeur en geen kerstbomenverkoop dit jaar
Geen opendeur en geen kerstbomenverkoop dit jaar

Helaas geen opendeur en geen kerstbomenverkoop dit jaar. Onze winkel is wel terug open.

lees verder
thumbnail Mooie creaties aan de muur in 't Huizeken
Mooie creaties aan de muur in 't Huizeken

't Huizeken maakt ook mooie én nuttige creaties voor aan de muur: nestkastjes, voederhuisjes, bloembakken, …

lees verder
thumbnail Buiten vergaderen, met mondmasker én op veilige afstand
Buiten vergaderen, met mondmasker én op veilige afstand

Medewerkers van 't Huizeken hebben vorige week veelvuldig vergaderd om de heropstart van de dagbesteding voor te bereiden.

lees verder
thumbnail Onze huispoes 'Minoe'
Onze huispoes 'Minoe'

Al sinds 1999 bij ons in 't Huizeken. De onafscheidelijke vriend van velen. Een tijdje geleden verscheen haar foto in het TeVe-blad als 'beestje van de week'. Daar heeft Erik Backx toen voor gezorgd. Bedankt Erik!

lees verder

Op zoek naar zorg? 

Contacteer ons!
Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!