Woonhuis Goriën

Praktische info

Voor wie? 

  • Volwassenen met een matig tot ernstig mentale of meervoudige beperking die een zekere mate van zelfredzaamheid bezitten
  • niet rolstoelafhankelijk
  • Opnameleeftijd: 21 - 65 jaar
  • Mensen uit de brede omgeving van Ravels, Arendonk, Retie, Dessel, Oud-Turnhout, Turnhout

 

Contact

Woonhuis Goriën
Kuileinde 11-12-13
2360 Oud-Turnhout

Teamcoach
Filip Verdonck

Wonen in een prettige omgeving in het centrum van Oud-Turnhout

Woonhuis Goriën biedt een thuis aan volwassenen met een verstandelijke beperking. In het woonhuis wonen 10 mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. In de logeerkamer is er plaats voor occasionele nachtopvang van volwassenen met een beperking die nog thuis wonen. Door deze mensen een nachtje bij ons te laten logeren, krijgen de mantelzorgers even een beetje meer ademruimte en wat meer tijd voor zichzelf.

De begeleiders en hun teamcoach doen er alles aan om op ieders individuele vragen en behoeften in te gaan om zo een veilige en prettige thuis te creëren.  Er is geen lift. De bewoners van Goriën zijn zelf voldoende mobiel om de trap naar boven te nemen. 

We bieden onze bewoners ook een zinvolle daginvulling. Het aanbod is heel gevarieerd. Denk maar aan ondersteunende werkzaamheden in eigen huis of bij bedrijven in de omgeving, ambachtelijk werk in het atelier of sport en spel in de breedste zin van het woord. 

Hun vrije tijd brengen de cliënten met elkaar door of individueel op de eigen kamer. Naast begeleide groeps- of individuele uitstappen zijn een aantal van hen ook bij externe sport- of culturele clubs aangesloten. 

Nieuwsgierig? Altijd welkom om ons te leren kennen!

Heeft u een zorgvraag? 

Contacteer ons!
Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!