formulier fotolijsten

 
Werkwijze:
Bij elke keuzevraag slechts 1 keuzerondje aanklikken of een antwoord invullen in de antwoordbalk. Nadat alles is ingevuld op de verzendknop drukken. U ontvangt een melding of uw formulier werd verzonden. U kan dan ook uw bestelling nakijken op eventuele fouten. Bij een eerste bestelling en/iof verzending per taxipost vragen wij om op voorhand te betalen. Indien alles vlot verloopt dan kunnen de volgende bestellingen betaald worden bij afhaling in de winkel.

U schrijft het bedrag over op onze rekening 068-2323590-79 tnv 't Huizeken - Turnhout ovv de naam waarmee u uw bestelling geplaatst hebt. 
Als uw kader klaar is, sturen wij u een bericht dat de bestelling kan afgehaald worden. Indien u meerdere dezelfde kaders wenst, of een kader met 2 namen of... dan kan u die melding kwijt in het vak "opmerkingen".

Klik hieronder de link. U komt bij een google rekenblad uit.

Vul in de rode vlakken de binnenafmetingen van de kader die u wenst. Dit zijn meestal de afmetingen van de afbeelding minus 1 cm. 

bv. Stel dat uw foto 20 x 30 is. Dan vult u in '19' en '20'

In de gele vlakken ernaast ziet het resultaat voor een verniste, een geverfde en een met 2 lagen geverfde kader. 

Klik hier. 

Mijn gegevensLeveringsinformatie

(Er wordt port aangerekend volgens het gewicht)

Mijn bestelling
Ik wil graag tekst op mijn kader

boink let
dauphin
cosmic two
dk crayon crumble
kids


Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!