Vrijwilligersfeest

Een aantal keer was het bijna zover: het langverwachte vrijwilligersfeest. Meer dan eens stak het coronavirus stokken in de wielen. Uitstel is gelukkig geen afstel. Op donderdag 21 april was het eindelijk zover! Deze keer werden de vrijwilligers zelf eens in de watten gelegd.

In primeur konden ze genieten van een mooie compilatie-filmp over het reilen en zeilen in de 14 Mekanders afdelingen. Met de nodige humor stelden de cliënten hierin zelf hun eigen afdeling voor.

Daarna mochten de vrijwilligers hun voetjes onder tafel steken en genieten van een lekker frietje met bijhorende sausjes en vleesjes. Het was fijn om te zien hoe de vrijwilligers ervan genoten elkaars verhalen en avonturen te horen. Fijn ook voor de aanwezige medewerkers om uitgebreid tijd te maken voor een babbeltje met de mensen die hun werk ondersteunen.

DANKJEWEL aan onze meer dan 170 actieve vrijwilligers! Ondanks dat het verschil niet scheelt, maakt jullie inzet dagelijks een wereld van verschil voor onze cliënten!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!