Warm hart voor Mekanders: Sponsor de elektrische duo-fiets

Mekanders is heel bewust de weg van inclusie ingeslagen. Het is een essentieel onderdeel van onze missie. Sportieve integratie is hier een belangrijk onderdeel van. Onze cliënten ‘de sportieve gast laten zijn die ze willen zijn’, ondanks de mentale en of fysieke beperking(en).

Veel cliënten zijn dol op fietsen maar kunnen dit niet alleen. Een tandem of rolstoelfiets kan hier soelaas bieden. Maar hiervoor is er telkens per individuele cliënt, 1 begeleider nodig. Met een elektrische duo-fiets met aanhangfiets kan 1 begeleider op pad met 3 cliënten. Samen fietsen elimineert of verkleint aanzienlijk de fiets-drempel die onze cliënten ervaren. ‘De sportieve gast zijn die je wil zijn’ voor iedereen haalbaar!

Onze afdelingen in Arendonk, woonhuis De Villa en dagcentrum De Rusthuif, sparen voor deze elektrische duo-fiets met aanhangfiets. Maar de aankoop is heel duur. Geef jij hen mee een financieel duwtje in de rug? Voor elke gift vanaf €40 ontvang je een fiscaal attest waarmee je 45% van je gift recupereert via je belastingaangifte. Bijvoorbeeld: Een gift van €50 kost je netto slechts €27,50. Natuurlijk zijn we blij met elke gift, ongeacht het bedrag.

Je kan een bedrag overschrijven op de rekening BE41 7875 4115 8010 op naam van vzw Mekanders, Steenweg op Oosthoven 25, 2300 Turnhout. Vermeld in de mededeling: ‘Elektrische duo-fiets Arendonk’

HARTELIJK DANK bij voorbaat vanwege onze sportieve gasten!

Wil je ons structureel steunen? Lees hierover meer op onze website.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!