Begeleid werker Martina werkt van thuis uit

KVG (Katholieke Vereniging Gehandicapten) bezorgde onze begeleid werker Martina een leuke opdracht: 450 adressen en kerstwensen op hun kerstkaartjes plakken. Martina neemt deze karwei met veel plezier voor haar rekening.

Martina is een bezige bij. Ze werkte voor corona op verschillende plaatsen binnen Mekanders: ons sociaal restaurant AC, ’t Huizeken en De Frisse. Buiten Mekanders was ze ook actief in WZC De Wending. Door de corona-maatregelen moest Martina noodgedwongen een keuze maken waar ze zou blijven werken. Op verschillende plekken werken is voorlopig helaas niet mogelijk. Ze werkt nu enkel in De Frisse. Zo blijven er natuurlijk veel vrije momenten over in de week. Gelukkig is er thuiswerk! Martina vindt dat heel leuk! Ze wil dit zelfs na coronatijd verder blijven doen.

HARTELIJK DANK AAN KVG voor de mooie thuiswerk-opdracht voor Martina!

 

Heb jij misschien ook zo'n klusje voor onze ploeg begeleid werkers die momenteel (gedeeltelijk) technisch werkloos zijn door de corona-maatregelen? Neem dan vlug contact op met één van onze jobcoaches. Zij kijken samen met jou hoe onze begeleid werkers jouw werk kunnen verlichten. Win-win!

Onze jobcoaches:

Nore Thys: 0487 57 67 54
Els Herijgers: 0492 46 29 68
Ann Hermans: 0491 90 34 56

Alvast bedankt!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!