Begeleid werkers plooien 5000 brieven voor het Rode Kruis

Onlangs startten we een zoektocht naar thuiswerk voor onze begeleid werkers. Door corona kunnen veel van hen niet meer gaan werken op hun vertrouwde werkpost. Ze zijn op zoek naar een dagbesteding die zin kan geven aan hun dag. Hun handen kriebelen om ‘vanuit hun kot’ anderen te helpen.


Het Rode Kruis van Arendonk gaf gehoor aan onze oproep. Verschillende begeleid werkers plooiden meer dan 5.000 brieven. Een anders heel tijdrovende klus voor de Rode Kruis medewerkers werd nu met veel plezier en precisie geklaard door onze ijverige werkers van dienst: Martina, Dirk, Filip, Bruno, Kathleen, Cindy en Wendy. Dit thuiswerk gaf hun week meer invulling en betekenis.
Cindy en Wendy (op de foto), bewoners van De Bosschen, waren helemaal verknocht aan dit werk. Op één dag werkten ze zelfs de klok rond: om 9u begonnen en om 21u gestopt omdat de brieven op waren. Wat een motivatie!
DANKJEWEL, Rode Kruis Arendonk, voor deze fijne opdracht!


Heb jij misschien ook zo'n klusje voor onze ploeg begeleid werkers die momenteel (gedeeltelijk) technisch werkloos zijn door de corona-maatregelen? Neem dan vlug contact op met één van onze jobcoaches. Zij kijken samen met jou hoe onze begeleid werkers jouw werk kunnen verlichten.

Onze jobcoaches:
Nore Thys: 0487 57 67 54
Els Herijgers: 0492 46 29 68
Ann Hermans: 0491 90 34 56

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!