DANKJEWEL voor zoveel inzet en solidariteit

In november 2023 deden de begeleiders en deelnemers aan atelier Den Eel in Ravels een oproep voor sponsoring van hun nieuwe keramiek oven. Met trots kunnen ze jullie vertellen dat de nieuwe oven is geïnstalleerd!

Heel veel sponsors groot en klein hebben gehoor gegeven aan onze oproep. De ontbijtactie van ‘Ontbijtteam Ruth’ bracht maar liefst €6000 op! We ontvingen daarnaast nog veel grote en kleine sponsorbedragen op onze rekening. Ongelooflijk hoe de zelfstandigen en sympathisanten in Ravels/Weelde en omstreken ons gesteund hebben. DANKJEWEL iedereen voor zoveel solidariteit.

De sponsors kregen ondertussen een bedankingskaartje met een uitnodiging voor de inhuldiging van de nieuwe oven. Dat moet nog gepland worden maar staat zeker op de agenda. De klei-artiesten van het atelier zullen dan met trots hun nieuwe keramieken creaties tonen.

Dankzij onze sponsors gaan we het klei-atelier de volgende jaren kunnen inrichten naar de noden van onze cliënten. Hun handen kriebelen alvast heel hard om te kunnen creëren en bakken.

Een MEGA DANK aan onze sponsors voor hun gulheid:

Ontbijtteam Ruth (familie Bols en vrienden) * Kerststalwerking Weelde * Brandstoffen Van Raak Ravels * Vinckx Grafische Vormgeving Merksplas * Taxi Luke Antwerpen * Bakker Koen Dilen Ravels * Jan Stevens Gierle * Garage Bols Ravels * Vervoer Daemen Weelde * De Ronde Tafel van Mol * Byta Baarle-Hertog * Aardbeihofke Ravels * Walschots Verzekeringen Ravels * en alle andere sympathisanten voor hun bijdrage

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!