Ketting van Liefde

Woonhuis De Boomgaard en Kon. Fanfare Jeugd en Vreugd vzw, beiden uit Ravels-Eel, hebben de handen in elkaar geslagen om samen de Kerstspecial “Ketting van Liefde” te organiseren.

Een Kerstspecial waar toneel, vertelling en muziek worden samengebracht tot een aangenaam kerstspel om iedereen in de juiste sfeer voor Kerstmis te brengen. Toneel en vertelling worden verzorgd door de bewoners van De Boomgaard. De muzikale omkadering door KF Jeugd en Vreugd.

Wij hebben er heel veel zin in en zijn druk bezig met repeteren en alle puntjes op de i te zetten.

Het belooft een sfeervol spektakel te worden. Wij willen graag iedereen uitnodigen een plaatsje te reserveren voor deze unieke KERST-SPECIAL. Na de voorstelling krijg je de gelegenheid om nog wat na te praten onder het genot van een drankje en warme appelbollen of worstenbrood.

Deze Kerst-special zal doorgaan op zaterdag 21 december 2019, aanvang 19u30 (deuren open om 19u00) en zondag 22 december 2019, aanvang 14u00 (deuren open om 13u30).

Op zondagnamiddag is er ook een kerstmarktje met diverse cadeautjes gemaakt door De Boomgaard en de Wereldwinkel.

Kaarten voor zijn enkel in voorverkoop te bestellen aan € 7 via woonhuis De Boomgaard, Vooreel 36, 2380 Ravels-Eel, tel. 014 65 71 52 of via KF Jeugd en Vreugd vzw op mailadres: jeugdenvreugd31@gmail.com.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!