Rock For Specials 26 juni 2019

Rock For Specials 2019

Woensdag 26 juni werden we om 09:30u gepakt en gezakt verwacht aan de carpoolparking bij het Gielsbos. De festivalgangers van ‘De Villa’, ‘De Hei’ en ‘Hoogmark’ stonden ons op te wachten om samen te vertrekken naar de festivalweide “Rock For Specials” in Evergem.

Na ongeveer 1,5 uur rijden, zagen we de kampeertenten in verschillende groottes en kleuren staan. We zochten ook een plekje en stelden onze veldbedden en tenten op. Na een gezellige picknick wandelden we richting festivalweide en konden we onze beste dansmoves laten zien. Zo hebben we staan springen op de muziek van bekende artiesten zoals ‘Jebroer’, ‘De Mens’, ‘Tourist LeMC’,…

Tussendoor was er ook tijd om een praatje te maken met andere mensen of zochten we een beetje afkoeling in de schaduw, want we hadden super goed weer! Na een volledige dag dansen, zweten, lachen en plezier maken, gingen we slapen in onze tent.

Na een goede nachtrust en hier en daar wat gesnurk, kon de tweede dag van het festival beginnen! Opnieuw lieten we onszelf van onze beste kant zien tijdens optredens van o.a.’ Triggerfinger’, ‘the Sore Loosers’,…. ’s Middags namen we een korte pauze in de “Eetstraat”. We konden kiezen uit frietjes, pasta’s, pizza’s, wok, ijsjes, pannenkoeken en nog veel meer! Wat hebben we daar gesmuld!

De tijd vloog voorbij en stilaan werd het tijd om terug huiswaarts te keren. In de bus werd er nog gezellig nagepraat over de leuke twee dagen. Van één ding zijn we 100% zeker: wij staan volgend jaar opnieuw paraat op ‘Rock For Specials 2020’!

Ambiance op het podium van Rock For Specials
Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!