Zomer in De Boomgaard

De bewoners en begeleiders van De Boomgaard brengen uitgebreid verslag uit van de talrijke leuke uitstappen deze zomer:

“Dit jaar hebben we ervoor gekozen om onze welgekende ‘Boomgaardfeesten’ niet door te laten gaan. We legden dit jaar de focus op de naaste familie van onze bewoners. Door ‘omstandigheden’ hebben we elkaar de afgelopen twee jaar weinig gezien en daar wilden we graag verandering in brengen. Op vrijdag 17 juni was de dichte familie welkom op een brunch. Een gelegenheid om samen het glas te heffen en terug te blikken op de voorbije  jaren. Simpelweg gezellig samenzijn en bijpraten! Alvast een leuke starter van de vakantie!

Vervolgens trokken we er met z’n allen op uit met de fiets. We gaven onze ogen de kost en genoten van de mooie natuur en omgeving. Onderweg zijn we uiteraard ook even gestopt voor een lekkere picknick. Gezelligheid troef!

Vakantie is voor iedereen wat wils. Dus namen we met een aantal bewoners deel aan ‘Rock For Specials’. We zetten zo snel mogelijk onze tenten op om nadien rustig onze picknick op te eten onder de stralende zon. Met een gevuld buikje, wandelden we richting de festivalweide en genoten daar van talrijke optredens en leuke randanimatie! We sloten de dag af met een leuke fuif en kropen daarna moe maar voldaan onder de wol.

De 2de dag was eveneens geweldig, maar jammer genoeg gooide het slechte weer een beetje roet in het eten. Vroeger dan verwacht reden we huiswaarts. Dit nam niet weg dat we er allemaal enorm hard van genoten hebben! ‘Rock For Specials’, we see you next year!

Een traditie die we niet kunnen overslaan: de bowling in Turnhout! Eveneens trakteren Gunter en zijn vader ons iedere zomer op een ijsje. Dit jaar vallen we weer met ons gat in de boter! Ooohja, aan de kermis van Turnhout brachten we natuurlijk ook een bezoekje!

Bovendien hebben we onze avontuurlijke kaart getrokken en hebben we met enkele bewoners de trein naar Antwerpen genomen om daar de Zoo te gaan bezoeken. Het was werkelijk een avontuur, want we hadden bijna onze trein gemist! Eens we daar waren, hebben we talrijke mooie dieren mogen spotten en hebben we ook mogen genieten van een mooie show onder water. Dat was de moeite! Moe en voldaan zijn we terug huiswaarts vertrokken…

Om deze mooie vakantie af te sluiten, staken we onze BBQ aan en blikten we op feestelijke wijze terug op de voorbije weken. Na de BBQ maakten onze bewoners en de cliënten van ‘MarkSaam’ een plonske in ons nieuwe zwembad. Een fantastische aankoop! Wat hebben wij genoten van het prachtige weer!

Last but not least! We sloten de vakantie letterlijk en figuurlijk feestelijk af op Buitenbeenpop. Daar hebben we allemaal nog eens een danske geplaceerd en oohja, zijn wij een oude bekende tegengekomen! Eind juni namen we afscheid van Stijn, die nu dichter bij zijn familie woont. Stijn, we vonden het allemaal heel fijn om jou nog eens terug te zien en wensen jou nog veel geluk in jouw nieuwe woonst!

Zoals jullie kunnen lezen, hebben wij een onvergetelijke zomer gehad! “

Omdat er teveel foto’s zijn om hier op de website te publiceren, kan je ze via deze link bekijken.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!