Dankjewel KVG Turnhout / Oud-Turnhout !

KVG Turnhout en Oud-Turnhout schenkt 4.100 euro aan Mekanders voor de aankoop van akoestische panelen en een dampkap in woonhuis De Bosschen en dagbesteding Gelijkvloer. 

De woongroep van De Bosschen heeft gekozen voor een woonvorm die op het groepsleven gericht is. Mensen van alle leeftijden zijn hier welkom en ‘samen’ is hier het sleutelwoord. Met veel mensen samenleven is gezellig en plezant maar zorgt natuurlijk ook voor veel prikkels en geluiden. Met tien aan tafel is druk en rumoerig. Omwille van de veiligheid en hygiëne zijn tapijten geen goede oplossing om geluid te absorberen en wat meer rust te brengen.

De Bosschen investeert daarom in akoestische wand- en plafondpanelen die het geluid sterk absorberen. Deze panelen zorgen voor een heel veilige, hygiënische en behaaglijke geluidservaring in een ruimte. Op vlak van akoestiek en esthetiek zeker een mooie oplossing.

Ook in Gelijkvloer zorgen deze akoestische panelen voor meer rust en minder prikkels in de ontmoetingsruimtes. De sponsoring zal ook in deze afdeling besteed worden.

DANKJEWEL aan KVG Turnhout en Oud-Turnhout voor deze stevige duw in de rug die deze aankoop mogelijk maakt.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!