982 stickers voor basisschool De Stip

Cliënten van De Rusthuif helpen basisschool De Stip met het stickeren van de dozen voor de wafelactie van de ouderraad.

Het mediagroepje van De Rusthuif schreef een mooi verslag over deze intensieve, leuke werkdag:

"Op maandag 23 oktober 2023 gingen we met een klein groepje vanuit De Rusthuif helpen in Basisschool De Stip. We werden hartelijk ontvangen door meester Joost.

De school deed vanuit de ouderraad een wafelactie ten voordele van turn T-shirts voor de leerlingen.

Wij vertrokken in de ochtend met de bus naar de school. Winni, Chris en Sandy kleefden al een eerste deel stickers op de wafeldozen, truffeldozen en zeevruchten. De lege kartonnen dozen sorteerden we bij het afval. ’s Middags was het dan tijd voor een welverdiende pauze.

Om dan in de namiddag terug te keren met extra mankracht. Seppe kwam ons ondersteunen.

Het harde werk werd afgewisseld met leuke babbeltjes van leerkrachten en knuffels van de leerlingen. Een fijne appreciatie van deze vruchtbare samenwerking. Daar de bel van de voordeur niet werkte, werden we af en toe zelfs ingeschakeld als portier. Een extra pluspunt.

In totaal kleefden we 982 ‘Merci!’ stickers. Op een bepaald moment kwamen we er zelfs tekort.  Voor ons harde werk werden we beloond  met een lekker koekje door meneer de directeur Jan.

Omstreeks 15 uur keerden we terug met onze duofiets. Opnieuw veel beziens, een frisse neus en herinneringen aan een hele fijne dag!"

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!