De Rusthuif zet haar jubilarissen in de bloemetjes

Helga en Linda zijn al 20 jaar en Michaël 10 jaar lid van de vrolijke Rusthuif-bende. Maar Benny, Ronny Kenis en Luk spannen de kroon met maar liefst 30 jaar! PROFICIAT aan deze prachtige jubilarissen! 

De viering vond (uit veiligheidsoverweging) nog plaats in kleine groepen. Aan plezier en lol echter geen gebrek. In dit verslagje zie je hoe Luk en Linda met veel toeters en bellen gevierd werden. Ze keken al lang uit naar dit feest met activiteiten uitgewerkt door enkele andere cliënten van De Rusthuif. Luk had zich voor de gelegenheid uitgedost in zijn allermooiste spiksplinternieuwe trui.

Het werd al snel duidelijk dat ze hun cadeautjes niet zomaar kregen. Het lokaal was versierd met vlaggetjes en ballonnen waar opdrachten in verstopt zaten. Eerst enkele quizvragen beantwoorden en muzikale proeven tot een goed einde brengen en dán kregen ze hun (fop)cadeautje. Luk moest wel drie pakjes openen vooraleer hij zijn bon van ‘Den Akker’ (buurttaverne van De Hei) vond. Hij was er superblij mee!

Hoe de andere feestvarkens gevierd werden, verneem je een later berichtje.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!