Duo-fiets met aanhangfiets ingereden en goedgekeurd!

Reeds heel lang kijken de cliënten van onze afdelingen van Arendonk ernaar uit om eropuit te trekken met de duo-fiets met aanhangfiets. Eén begeleider kan op die manier samen met 3 cliënten gaan fietsen. Dankzij de gulle bijdrage van kleine en grote sponsors kon de duo-fiets aangekocht worden.

Vorige week was het eindelijk zover! Félien, Geert, Dennis, Wouter en begeleidster Carolien van De Rusthuif reden de fiets in op een tochtje door hun geliefde Arendonk. Van het dagcentrum naar Brug 5, van daaruit via Brug 6 terug naar het dagcentrum. Wat een super leuke fietstocht! De eerste maar zeker niet de laatste!

HARTELIJK DANK aan alle sponsors die door hun gulle bijdrage de aankoop van de duo-fiets mogelijk maakten.

Een speciale vermelding hierbij voor CERA foundation met een sponsoring van 3.000 euro.

Over Cera foundation: ‘Met 400.000 enthousiaste vennoten zijn we de strafste en warmste coöperatie van het land. Samen geraken we verder, beleven we meer en investeren we beter: in initiatieven die (het) goed doen en mensen verbinden, in projecten die opbrengen voor ons allemaal. Samen hebben we ’t goed voor elkaar.’ @cera @ceragram

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!