Gilseinde Kermis overhandigt cheque aan De Rusthuif

Op Gilseinde kermis begin oktober werd een tombola georganiseerd. Een deel van de opbrengst overhandigt het kermiscomité nu aan De Rusthuif met een cheque van maar liefst 1.630 euro! Met een uitgebreide rondleiding in het dagcentrum en een tasje koffie samen met de cliënten krijgen de organisatoren een mooi beeld van het dagcentrum in Arendonk. De cliënten van De Rusthuif bedanken alle bestuursleden van Gilseinde Kermis met een mooie creatie van hun eigen keramiekatelier.

Deze sponsoring zet De Rusthuif dankbaar in om een fijn nieuwjaarsfeest voor de cliënten te organiseren in januari. Hiermee kunnen ze alle cliënten met een mooi nieuwjaarscadeau verrassen.
Het bedrag dat overblijft, stoppen ze in hun spaarpot. In de loop van 2023 hopen ze genoeg gespaard te hebben voor een nieuwe go-cart.

HEEL ERG BEDANKT aan alle sponsors en bakkers van Gilseinde Kermis! Ook een hele dikke merci aan de organisatoren! Fijn dat jullie weer aan De Rusthuif gedacht hebben!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!