Cliënten en personeel klinken op het nieuwe jaar

Cliënten en personeel van De Rusthuif, De Villa en De Hei klonken samen op het nieuwe jaar tijdens hun nieuwjaarsfeest in De Ster in Arendonk.

Het startschot van het feestje werd gegeven met een glaasje fruitsap of champagne. Iedereen in de stemming, tijd om de cadeautjes uit te delen met ons muziekspel! Een groot pak ging rond op de tonen van de muziek. Wanneer de muziek stopte, mocht diegene op de foto een cadeautje opendoen.

Iedereen een cadeau? Yep! Hoog tijd om onze voetjes onder tafel te steken voor het diner. Als voorgerecht kregen we een lekkere kaaskroket en een slaatje. Daarna konden we beginnen aan het echte werk: een buffet bestaande uit pasta, frietjes, frikandellen, krieken, vis of een lekkere vidé. Na al dat lekkers was het tijd voor ontspanning: een verfrissende wandeling of een leuke quiz.

We speelden de quiz met 2 groepen, aangevuld met begeleiding en vrijwilligers. Verschillende opdrachten werden vol overgave uitgevoerd: ballen gooien in een net op iemand zijn hoofd, foto’s sorteren van jong naar oud, een mooie nieuwjaarsbrief schrijven en zelfs timmeren.

Na al die inspanning hadden we ons dessertje dubbel en dik verdiend: chocomousse, rijstpap of een lekker stukje koekjestaart.

Iedereen kon naar huis met een heel warm en voldaan gevoel. Iedereen bedankt voor de enorm leuke dag en al dat lekkere eten.We kijken al uit naar het feestje van volgend jaar.

De Mediagroep : Emilia, Yolanda, Kris, Winni, Sandy, Ronny K, Vivianne, Charlotte, Maike, Freddy

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!