Een icoon op pensioen

Teamcoach van De Villa, Erik Van der Cruyssen, trakteert op zijn laatste werkdag 'zijn' bewoners en collega's van De Villa met taart. Na een mooie carrière van 28 jaar bij Mekanders/De As maakt hij plaats voor de jongere generatie.

Erik was 28 jaar geleden één van de trekkende krachten bij de oprichting van ons woonhuis De Villa. Het woonhuis vond onderdak in een prachtig pand, toen al ‘De Villa’ genoemd door de buurtbewoners omwille van de opvallende en dure stijl van het huis. Na een grondige renovatie, groeide het onder de vleugels van Erik uit tot een woonhuis waar 11 mensen met een mentale handicap zich goed voelen, samen lief en leed delen en gelukkig zijn.

De traktatie met taart voor de bewoners is slechts een ‘opwarmertje’. Eind deze week zal een groot feest voor Erik zijn definitieve pensioen inluiden.

De bewoners van De Villa en alle collega’s zullen dit ‘Mekanders icoon’ heel erg missen maar gunnen hem heel veel plezier en fijne momenten in zijn welverdiende pensioen. En natuurlijk blijft Erik altijd welkom in ‘zijn’ Villa en bij Mekanders.

DANKJEWEL Erik voor je inzet, toewijding en vriendschap bij Mekanders!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!