Gezellige verjaardagsweek voor Kris!

Kris is 51 jaar geworden! Op maandag gaat hij op stap met zijn goede vriend Erik. Erik is al een jaartje op pensioen maar de vriendschap tussen die twee is voor eeuwig. Kris trakteert op een lekkere spaghetti en een koffietje. Zo lekker én vooral heel gezellig!

Daarna dwalen de twee kameraden wat rond in Turnhout en belanden bij toeval aan de Steenweg op Oosthoven. Ideaal voor een verrassingsbezoekje aan Gelijkvloer en de Administratie van Mekanders. Het is een blij weerzien met begeleidster Els die voor een nieuwe uitdaging van De Rusthuif naar Gelijkvloer ging. Ook Christa van de Administratie is heel blij om Kris nog eens terug te zien. Op één of andere manier is er altijd al een speciale band geweest tussen die twee.

Met zijn kameraden van De Villa viert Kris zijn 51ste verjaardag met een lekker diner. Tomatensoep met balletjes en vidé met kroketten zijn de absolute favoriet van Kris. Een spelletje kegelen mag natuurlijk niet ontbreken.

Met elk van zijn drie broers staat er ook nog een leuke uitstap op het programma. Zoveel verwennerij! Dat verdient die échte vent van De Villa dubbel en dik! Proficiat Kris!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!