Levensboek Kurt

Kurt heeft best wel een filosofisch kantje. Hij denkt graag na over de dingen des levens. Wie ben ik? Van waar kom ik? Wat heb ik al bereikt en wat wil ik nog graag bereiken? Kurt werkt daarom samen met zijn begeleider Steven aan zijn ‘levensboek’. Dit levensboek kan heel ruim bekeken worden en is best wel intensief om aan te werken.

De voor Kurt levensbelangrijke vragen en keuzes worden hierin opgenomen. Zijn familie krijgt een belangrijke plaats. Ook de dingen die hij al verwezenlijkt heeft en mogelijke doelstellingen voor de toekomst neemt Kurt onder de loep.

Zelfs een apart hoofdstuk over ‘zijn laatste dagen’ zal niet ontbreken. Heel concreet gaat dit dan over waar hij dan wil verblijven, welke muziek hij wil horen tijdens de begrafenis, … . Zo sterk van Kurt dat hij deze moeilijke materie niet uit de weg gaat. Ook tof van zijn begeleider Steven dat hij hem hierin wil ondersteunen.

De stamboom van Kurt is ondertussen klaar. Ook zijn levensechte 3 dimensionale hand hoort bij het project. In een volgende stap zal Steven met Kurt werken rond zijn kwaliteiten. Heel interessant! Misschien mogen we in een volgende fase nog eens mee kijken in het boeiende ‘levensboek’ van Kurt?

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!