Expositie: Markdal breekt uit

Op zaterdag 7 maart komt theater Stap naar Merksplas in G/C De Marc/kt met : Het Kraakpand. Tijdens deze avond maak je kennis met dit Turnhoutse gezelschap in al zijn verscheidenheid. Ze vullen de avond met korte stukjes theater, dans, muziek en film.

De cliënten van Markdal doen die avond en de rest van het weekend, een kunstige duit in het zakje. Zij breken artistiek uit hun voegen en staan te popelen om hun werken aan de wereld te laten zien!

Hun artistieke kunstbeleving bleef tot voor kort binnen de muren van het dagcentrum. Maar ze wilden meer!. Met de hulp van enkele toffe, warme en geduldige kunstenaars uit Merksplas breken ze uit hun keurslijf! Deze expositie toont hoe zij SAMEN de universele taal van de kunst spreken! 

De expositie en de bar zijn geopend:

  • Tijdens de pauze van de voorstelling van Theater Stap
  • Zaterdag 7/3/2020  van 10u tot 17u
  • Zondag 8/3/2020  van 13u tot 17u

In de foyer zal er een mobiele uitbreek- bar zijn, waar je ”uit het vuistje” iets kan drinken. De opbrengst van deze bar gaat naar Markdal.

Plaats: G/C De Marc/kt, Markt 1, 2330 Merksplas => 2de verdieping in lokaal 2, 4 en 5

Gratis inkom!

Op de foto's hiernaast zie je onze kunstenaars ijverig aan het werk.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!