Theater Stap en Markdal presenteren Het Kraakpand

Voorstelling Het Kraakpand met artistieke inbreng van Markdal

'Het Kraakpand’ is de vijftigste (!) productie van Theater Stap. De acteurs halen voor de gelegenheid alles uit de kast. Tijdens één avond maak je kennis met dit Turnhoutse gezelschap in al zijn verscheidenheid. Theater Stap kraakt de De MARc/kT in Merksplas en vult de avond met korte stukjes theater, dans, muziek, film en beeldende kunst met ronkende titels als ‘Downside Up’, ‘De terugkeer van Sooi Dingemans’ en ‘Peterrrr’. Altijd gemaakt en gebracht door mensen met een mentale beperking.

  • zaterdag 7 maart 2020 om 19u
  • In GC de Marc/kt, Markt 1 in Merksplas
  • 15 euro (Vrijetijdspas: 7,5 euro)
  • Reservatie: merksplas.be/tickets
  • ORGANISATIE: Gemeente Merksplas i.s.m. Vaart en Dagopvang Markdal

De cliënten van dagcentrum Markdal doen een artistieke duit in het zakje.

Theater Stap doet verschillende acts doorheen verschillende ruimtes in het ganse gebouw (film, theater, muziek,….). Markdal vult daarbij het gedeelte kunst in. De cliënten van Markdal zullen niet deelnemen aan het theatergebeuren. Maar er is wel een tentoonstelling van hun kunst. De kunstwerken die de cliënten doorheen het jaar gemaakt hebben, worden tentoongesteld boven in de kleine zaaltjes. Ook de werken van de WAK tentoonstelling, kunnen opnieuw bewonderd worden. 

De expositie is gratis op zaterdag 7 maart van 10u tot 17u en zondag 8 maart van 13u tot 17u.

Markdal zorgt de avond van de voorstelling voor een mobiele bar op de eerste verdieping. De winst van het drankverbruik is dan ook voor Markdal.  Hiermee zullen we verder werken aan toekomstige artistieke projecten binnen onze werking.

GEZOCHT :  Vrijwilligers voor de mobiele bar en het tooggebeuren. Wij zoeken nog een aantal vrijwilligers die willen komen helpen van 18u tot ongeveer 23u. Meer info hierover kan je verkrijgen op Markdal (Sandra): team.markdal@mekanders.be , 014 63 47 12  of spring even binnen! Hartelijk dank bij voorbaat!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!