Veel sympathisanten bezoeken het nieuwe MarkSaam

Veel mensen zakken af naar Merksplas om kennis te maken met het nieuwe dagcentrum van MarkSaam. In een rondleiding doorheen het nieuwe moderne gebouw kan iedereen zien hoe de nieuwe werking is opgevat. Alle moderne apparatuur en comfort is aanwezig om de gasten van MarkSaam de best mogelijke opvang te bieden. 

De bezoekers stellen vast dat over de indeling en inrichting van het gebouw heel goed is nagedacht. Ook de uitleg over hoe de begeleiding van de gasten gebeurt, wekt veel bewondering en sympathie. Ze zijn goed bezig daar in MarkSaam!

De professioneel ingerichte snoezelruimte is misschien wel het neusje van de zalm. Hier horen we heel veel 'Oh' en 'Wauw'. Echt een super mooie ruimte waarin de cliënten helemaal tot rust kunnen komen. De kindjes op de rondleiding vinden alvast het ballenbad een heel leuke plek ;-) De 'Live baking' in het bakatelier is een groot succes. Het aanbod kan de vraag van de lekker verse koekjes amper volgen. In het winkeltje met mooie zelfgemaakte kaartjes, keramiek, ... is er eveneens een grote belangstelling.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!