'Levensweg - Bewustzijn en Geluk' door Koen Voeten

Koen Voeten, cliënt van Mobiele Begeleider Quint, schreef een boeiend boek ‘Levensweg – Bewustzijn en Geluk’ over de prijs en het hoe en waarom van Geluk.

Levensweg omvat verschillende uiteenlopende topics die ondanks de diversiteit naadloos aansluiting vinden bij elkaar. Zaken waar de meeste mensen wel eens mee in aanraking komen, zoals liefde, de gewone liefdesrelatie en de spirituele versie ervan (soulmate), verschillen, eigenschappen en uiteraard ook niet te vergeten zelfliefde. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat is geluk, hoe geef ik betekenis aan mijn leven, heb ik een hogere levensmissie? Een brede opvatting en benadering rond de term bewustzijn: hoe ga ik om met machteloosheid, tegenslagen, problemen en waar houdt het vaak verband mee? Hoe word ik de beste versie van mezelf en hoe trek ik datgene aan wat ik wil en wens in mijn leven? Ontdek ook de eenvoud van het leven en de dankbaarheid voor kleine dingen.

Het boek ‘Levensweg – Bewustzijn en Geluk’ is deze week verschenen. Het kost 16,50 euro en kan je bestellen via webwinkel Boekscout.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!