Uitstap Bokrijk

Onze jaarlijkse uitstap: een dagje Bokrijk!

Een dagje Bokrijk door de ogen van een cliënt:

De bus vertrok om 9u in Turnhout. Wanneer we in Bokrijk aankwamen kregen we 2 flesjes drinken. We waren met 49 volwassenen en 2 kinderen. Leen was chef van dienst, die legde alles uit.
We mochten kiezen wat we deden in Bokrijk en ik ben met Frieda en Greet een wandeling gaan doen: “fietsen door het water”. We hadden 6 km uitgestippeld maar uiteindelijk hebben we zeker 14 km gewandeld! Het was een heel mooie wandeling, ik heb nog nooit zwanen van zo dichtbij gezien. Ik heb er ook van onthouden dat de brug door het water op 27/04/2016 gemaakt is.

De laatste 3 uur zijn we op het domein zelf in Bokrijk geweest. Greet had een “foto van vroeger” laten maken. We waren gaan kijken naar een snoepwinkeltje. Daar verkochten ze snoepzakjes die ze vroeger gaven uit vriendschap aan mensen die je graag zag.

We zijn ook naar het museum van de jaren 60 geweest, daar heb ik een paspoort laten maken op naam van Luc Appermont. Greet had in de retro winkel een klein volkswagenbusje gekocht.
Ik heb er beuling met appelmoes gegeten, het waren er 3 dus het was veel voor weinig geld.

Om 16.45u kwamen we terug samen aan de bus om terug naar Turnhout te rijden.
Achteraf bleek dat Frieda geen foto’s had genomen maar per ongeluk video’s had gemaakt, dus spijtig genoeg hebben we geen foto’s van onze mooie wandeling.
Het enige nadeel van de dag was dat het warmer had mogen zijn…

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!