Senioren Arendonk waarderen heel erg de service van het AC

Sociaal restaurant AC is al veel jaren een vaste waarde in Arendonk. Senioren van Arendonk kunnen er elke werkdag (na reservatie) terecht voor een eerlijk en kwalitatief  3-gangen-menu aan een democratische prijs. Lekker eten, gezellig buurten en elkaar ontmoeten. Het wordt enorm gewaardeerd door de klanten.

Half maart moest ook het AC halsoverkop haar deuren sluiten omwille van de Corona-maatregelen. Maar voor de vaste klanten kwamen ze al snel met een oplossing: Als de senioren niet naar het restaurant mogen komen, dan komt het restaurant gewoon tot bij hen.

Tot vandaag werden al zo'n 2600 maaltijden aan huis geleverd. Dit initiatief krijgt heel veel waardering en dankbaarheid van de vaste klanten. Jos Joris schreef een heel mooie en emotionele brief aan de medewerkers van het AC. Met toestemming van Jos hebben we die brief hierbij ook gepubliceerd. Dankjewel, Jos! 

Weten dat je in deze moeilijke periode een verschil kan maken voor onze kwetsbare en kostbare senioren, geeft enorm veel voldoening!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!