Coronaproof koffiedrinken uit eigen mok

De begeleiders van ’t Huizeken bedachten voor hun cliënten een heel nuttig en mooi kerstcadeau: een gepersonaliseerde mok. Een cadeau waarover goed is nagedacht.

Hun gasten kunnen zo in deze coronatijd veilig koffie drinken. Die koffiemomentjes zijn heel belangrijk en horen bij de cultuur van ’t Huizeken. Ze starten elke dag met koffie of thee. Samen een babbeltje slaan en bekijken wat iedereen die dag kan doen. ‘Hoe gaat het met jou? Hoe was je week?’ Er wordt tijd gemaakt om echt naar elkaar te luisteren.

Begeleiders en cliënten nemen binnen enkele maanden hun tassen ook mee naar hun nieuwe locatie aan de Steenweg op Oosthoven. De cliënten kunnen daar dan starten met iets persoonlijks. Zo zullen ze zich sneller thuis voelen op hun nieuwe plek.

Op het kerstfeestje stond een reuze-bingo op het programma. De gasten kregen hun cadeautje als hun kaart vol was. Pret gegarandeerd! Op het menu stond een glaasje bubbels met een ‘chipske’, zelfgemaakte lasagne en een moelleux met een bolletjes ijs. Heerlijk smullen!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!