Samen op de moto… naar Scherpenheuvel

Dien, begeleidster van Gelijkvloer, organiseerde op zondag 10 juli een motorrit naar Scherpenheuvel voor alle leden van Gelijkvloer Vrije Tijd. Aanvankelijk vreesde ze niet aan voldoende motors te geraken om voor iedereen een zitje te reserveren. Dien hoopte op een 12 tal vrijwillige motards die de gasten van Gelijkvloer een lift naar Scherpenheuvel en terug wilden bezorgen. Tot ieders verbazing kwamen maar liefst 35 motards opdagen!

De leden van Gelijkvloer Vrije Tijd beleefden de dag van hun leven! Zij mochten de motor van hun voorkeur uitkiezen. Zo veel keuze! Sommige leden namen liever het Mekanders busje maar zij genoten evenveel van het spektakel. Linda deed enkele weken geleden een oproep om eens een ritje te kunnen maken op een trike. Haar keuze was natuurlijk snel gemaakt. Zie haar glunderen op haar stoere trike! Een droom die vervulling gaat!

De rit verliep vlekkeloos en was super goed georganiseerd. Straten werden vrijgemaakt zodat de caravaan vlotjes kon passeren. De optocht trok veel kijklustigen en werd veelvuldig gefotografeerd. 

Als dank voor de vlotte tocht lieten sommigen in Scherpenheuvel een kaarsje branden. Zowel de deelnemers als de motorrijders hebben enorm veel deugd gehad van deze dag. De plannen voor volgend jaar zijn al besproken.

Een welgemeende DANKJEWEL aan alle deelnemende motards van de verschillende clubs uit de Kempen en Limburg!

#Scherpenheuvel #WacaBelgiumvzw

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!