Afscheid van voorleesmoeder Magda

Magda was vele jaren tot een 3-tal keer per week de voorleesmoeder van ‘t Vonderke.  Ze kwam steeds met heel veel enthousiasme naar ‘t Vonderke toe. Elk kind toonde op zijn eigen manier de blijdschap over de komst van Magda. Ze keken er telkens heel erg naar uit!

Het voorleesmomentje ging door in het klaslokaaltje. Het was keer op keer een mooi en warm moment.

Toen Magda liet weten dat ze met spijt in haar hart zou stoppen, wilden de kinderen en collega’s van ’t Vonderke dit niet zomaar voorbij laten gaan. Ze maakten met de schildertekeningen een voorleesboek voor Magda. Het verhaal draagt de titel “Ik vind je lief, Magda” en gaat dus over Magda en de kinderen die een voorleesmomentje krijgen.

Met lekkere wafeltjes van Markdal en het mooie boek brachten de kinderen en hun begeleiding een ‘voordeurbezoekje’ bij Magda thuis. Ze hadden echter nog 1 vraagje voor Magda: “Magda, wil jij dit boek voorlezen voor ons?”  Zo konden ze nog 1 keer genieten van een prachtig leesmomentje.

Een dikke merci, Magda voor alle fijne momenten!

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!